Verlichting - Kleine dingen, groot verschil

De juiste verlichting helpt de stemming te bepalen voor de dingen waar u van houdt – of het nu gaat om het lezen van een boek, het bereiden van het diner of het gezellig op de bank zitten.

woonkamer verlichting

Verlichting
Transformeer je interieur

Verlichting – zo gemakkelijk over het hoofd te zien, maar goede verlichting transformeert een huis. Ons doel is om u een zo breed mogelijk scala aan lampen te bieden, of het nu gaat om wandlampen om sfeerverlichting, klassieke plafondverlichting of lampen, wij hebben de wereld afgestruind om u de keuze te geven.

Lampen & Lampenkappen

Lampen & Lampenkappen

kroonluchters

Kroonluchters

Hanglampen

plafondventilator

Plafondventilator

Plafondlampen

Lampensets

Kastverlichting

Aanbiedingen

buitenverlichting

Buitenverlichting

badkamerverlichting

Badkamerverlichting

Wandlampen

spotjes

Spotjes

Inbouwlampen & Spotjes

Led & Gloeilampen

Led & Gloeilampen

Verlichting Kopen?

Verlichting nodig voor uw huis? Onze selectie van plafondverlichting, hanglampen en staande lampen zullen elk decor verlichten. Het is tijd om onze selectie van verlichting voor thuis te kopen! Met vele soorten lampen, plafondverlichting, plafondventilatoren, wandverlichting en buitenverlichting heeft Ruineravesteyn.nl gegarandeerd verlichtingsmogelijkheden die bij u passen. We hebben alle soorten verlichting die bij uw woningdecoratie passen, waaronder traditioneel, hedendaags, modern, industrieel, landelijk en vintage. Op zoek naar een standaard op basis van het type lamp? Wij hebben veel lampen gesorteerd op het type gloeilamp dat u wilt kopen, waaronder LED, gloeilampen, fluorescerende, compacte fluorescerende (CFL) en halogeenlampen. Voor alles en nog wat verlichting, Ruineravesteyn heeft voor in in huis.

Lavalampen

De lavalamp heeft een lange geschiedenis van een van de coolste verlichtingsopties in huis! Kinderen en volwassenen houden ervan om de lava te zien bewegen, waardoor het een perfecte aanvulling is op slaapkamers of kantoorruimtes. Lavalampen zijn een retro verlichtingsoptie waar iedereen van kan genieten. Geef er een als geschenk aan een vriend(in), haal er een voor jezelf, of breng er een mee naar het werk! Iedereen zal jaloers zijn op uw coole nieuwe binnenverlichting. Weet je niet zeker welke stijl of maat je moet krijgen? Kijk op onze lavalampenpagina om de perfecte lamp te vinden voor thuis of op kantoor.

Moderne verlichting

Moderne verlichting heeft een stijlvolle en strakke uitstraling die past bij een huis met hetzelfde moderne interieur. Shop onze eigentijdse vloer-, tafel- of plafondlampen, plafondverlichting en nog veel meer. Onze verlichtingswinkel heeft een grote selectie van eigentijdse kroonluchters die een mooie uitstraling kunnen toevoegen aan een eetkamer, of shop onze selectie van eigentijdse hanglampen en hanglampen voor uw keuken. Dit soort huisverlichting kan een geweldig middelpunt zijn voor een ruimte.

Landelijke lampen

Met de landelijke binnenverlichting van Ruineravesteyn.nl garanderen wij u dat u lampen vindt die passen bij het natuurlijke, aardse, ouderwetse gevoel van uw landelijke huis. Wij hebben een brede selectie van unieke en stijlvolle landelijke verlichtingsmogelijkheden, waaronder lampen, wandlampen, plafondverlichting en andere lampen die passen bij de natuurlijke warmte en het organische gevoel van uw huis. Landelijke lampen koop in onze winkel kunnen donkere kleuren en diverse houten afwerkingen en fijne ambachtelijke details bevatten.

Traditionele hanglampen

Traditionele verlichting heeft een vertrouwde, maar eenvoudige stijl. Vind alle soorten traditionele verlichting die passen bij de hoofse, conservatieve kleuren en zachte randen van een traditionele stijl kamer. Welk type verlichting u ook nodig heeft, wij bieden een grote selectie van traditionele lampen die echt een kamer bij elkaar kunnen brengen en een mooi accent kunnen toevoegen.

Vintage lampen

Vintage lampen bieden een retro-stijl die past bij een smaakvolle vintage stijl, gemodelleerd van moderne lampen uit het midden van de eeuw tot halverwege de 19e eeuw. Antieke stijl binnenverlichting wordt over het algemeen gekenmerkt door rustieke afwerkingen en vakmanschap. Winkel door onze vintage plafondverlichting, lampen, wandlampen, kroonluchters en meer.

Strandlook

Strand- en nautische stijl lampen kunnen een lichte, zomerse uitstraling geven aan een huis, of het nu binnen of buiten uw huis is. Wij hebben prachtige en unieke kustverlichting voor uw huis, of het nu een vloerlamp, hanglamp of wandlamp is. Winkel voor strandverlichting die past bij uw huis in kuststijl.

woonkamer verlichting

Ideeen voor verlichting in de woonkamer

Woonkamers hebben drie soorten verlichting nodig: sfeer, functie en accent. Omgevingslicht zorgt voor een ruimte met algemene verlichting, functionele verlichting stuurt het licht naar bepaalde werkzones en accentverlichting accentueert specifieke objecten.

Kunstzinnige en funky lampen

Kunstzinnige en funky lampen

Als u op zoek bent naar een unieke ruimte die uw kunstzinnige kant volledig tot uiting brengt, kijk dan eens naar leuke lichtcreaties. Verlichting is in de loop der jaren een kunstvorm geworden.

Lichtideeen voor in huis

Lichtideeën voor in huis

In elke ruimte is omgevingsverlichting of algemene verlichting nodig. Het zorgt voor een comfortabel algemeen lichtniveau. Omgevingslichtbronnen zijn meestal bovengrondse verlichting, en als algemene regel is het de beste plek om te beginnen met het verlichten van een ruimte.

Voorkom een slecht verlichte ruimte

Wat heeft het voor zin om een mooi vormgegeven ruimte te hebben als je in het donker zit? Verlichting is een van de essentiële elementen van een ruimte en kan van invloed zijn op hoe al het andere - van de muurkleur tot de kunst tot de tapijt-looks.

Een lamp als eyecatcher

Bij het inrichten van een ruimte is het gemakkelijk om de verlichting over het hoofd te zien - maar een opvallende kroonluchter of lamp is wat een goed ontwerp naar een hoger niveau tilt. Net zo praktisch als sculpturaal, ga voor gedurfde verlichting om een eettafel op te fleuren, geef een poederkamer wat persoonlijkheid, of voeg een artistiek tintje toe aan uw slaapkamer.

Iedere ruimte in huis perfect verlicht

Of het nu gaat om lezen of ontspannen, de juiste verlichting helpt ons om beter te leven. Voeg direct stijl en functie toe aan uw leefruimtes met deze ideeën voor accentverlichting, kroonluchters en meer.

Ideeën om je keuken te verlichten

Een van de belangrijkste onderdelen van het keukenontwerp is het bepalen van de verlichting van de ruimte. Door het multifunctionele karakter van de keuken speelt de gebruikte verlichting een grote rol en kan deze de ruimte maken of breken, dus het moet precies goed zijn.

Lampkeuze appartement

Lampkeuze in een appartement

Tenzij u een uitgestrekt luxe penthouse koopt, zijn appartementen vaak voorzien van een unieke set van zaken: weinig natuurlijk licht, lage plafonds en beperkte ruimte. Maar dat is niet iets wat een kleine dosis slimme verlichting niet kan verhelpen.