Opberg ideeën voor het hele huis

Beperkt in ruimte of heb je te veel spullen om te weten wat je ermee moet doen? Deze opbergoplossingen helpen u elke ruimte in uw huis te organiseren!

slimme opbergtips

Organiseer je huis
Creëer slimme opbergruimte

Om u op weg te helpen, hebben we hier een paar gouden regels voor opbergruimte:

Meubels met opbergruimte

Opbergboxen en manden

Opbergboxen en manden

Planken

Schoenenkasten en rekken

Schoenenkasten & Rekken

Kasten

Sieradendozen & Kastjes

Prullenbakken

stofzuigers

Stofzuigers

Handwerken & Naaien

Dit is de kop

opbergen aanbiedingen

Aanbiedingen

Opbergen & Organiseren

Organiseer uw huis met onze ruime keuze aan opbergoplossingen voor het huis en de tuin! De ideeën zijn eindeloos als het gaat om opslagoplossingen voor uw huis of appartement, inclusief rekken, bakken en dozen, laden. We hebben ook een ruime keuze aan opbergmeubelen voor in huis, zoals opbergbanken en boekenkasten. Van opbergkasten en opbergkasten tot volwaardige tuinhuisjes, wij hebben alles wat u nodig heeft om uw woning op te knappen!

Ideeën voor kastopslag

De mogelijkheden voor kastruimte in de slaapkamer zijn eindeloos. Met onze opbergkasten kunt u het meeste uit een kleine kastruimte halen. Voor kleinere opberg- en organisatieoplossingen kunt u op zoek gaan naar bakken en dozen, of naar kleine opbergladen. Voor kasten met stangen of leuningen kunt u denken aan een hangende organizer die over de kaststang haken. Ook kunt u niets over het hoofd zien met behulp van kasthangers! Voor kasten met planken, moet u kijken in verdelers - gewoon een ander hulpmiddel om u te helpen een kast georganiseerd te houden. We hebben zelfs vrijstaande kastsystemen voor degenen die niet genoeg kleding in een slaapkamerkast kunnen passen of helemaal geen kast hebben.

Ideeën voor algemene opbergruimte

Algemene opbergmogelijkheden kunnen in veel ruimtes in het hele huis worden gebruikt. Sorteer door middel van decoratieve opbergdozen, bakken, manden en meer om een snelle en eenvoudige oplossing te vinden voor het opbergen van spullen rondom uw huis. Als dat niet werkt, zijn muren een andere manier om opslagruimte toe te voegen. De juiste opslag oplossing aan de muur kan afhangen van de kamer en wat je er op gaat zetten. Een oplossing die in elke kamer kan werken zijn zwevende wandplanken, die eenvoudig aan een muur in uw huis kunnen worden opgehangen. Wandplanken zijn ideaal voor het tonen van kleine decorstukken, fotolijsten of vazen. Sommige zijn zelfs ontworpen voor het opbergen van boeken. Andere ideeën voor wandmontage zijn onder andere boekenplanken en opbergkasten.

Garage en opslagruimte buiten het huis

Of u nu tuingereedschap en apparaten wilt opbergen of uw sportuitrusting georganiseerd wilt houden, er zijn tal van opbergoplossingen beschikbaar om uw garage opgeruimd te houden. U kunt een sportrek vinden om materiaal voor elke sport op te bergen. Voor het opbergen van gereedschap en apparatuur hebben we handige gereedschapskisten, kisten, koffers, tassen, houders en planken om u te helpen bij het organiseren van een garagewerkplaats.

Slimme opberg trucs

Slaapkamer opslag trucs en oplossingen zijn dertien in een dozijn. Een snelle Google-zoekopdracht zal een zee van opslagideeën aan het licht brengen. Dus hoe weet u welke opslagoplossingen zelf aan te pakken of te kopen? Dat doet u niet. Maar dat is prima, want wij zijn er om u te helpen.

Beperkte ruimte? Dit helpt!

Beperkt in ruimte of heb je te veel spullen om te weten wat je ermee moet doen? Deze oplossingen helpen u elke ruimte in uw huis te organiseren! Om u op weg te helpen zijn hier een paar gouden regels om te volgen:

Eenvoudige opbergtips

Als uw huis wordt overspoeld met rommel, is het tijd om uw handen uit de mouwen te steken om de situatie eens en voor altijd te bestrijden. Deze projecten zijn ontworpen om de meest rommelige plekken in uw huis te organiseren en te stroomlijnen.

Doe het zelf magie

We hebben nog nooit een IKEA tip gevonden die we niet leuk vonden, vooral als het gaat om opslag. Als je huis vol zit met spullen, zullen eenvoudige en goedkope opbergoplossingen letterlijk je leven redden. Werk een beetje doe-het-zelf-magie, en deze supergoedkope spullen zien er helemaal chique uit.

Rommel in kleine ruimtes

Rommel is een constante in kleine ruimtes, en hoe meer opslagoplossingen u kunt vinden, hoe schoner en rustiger uw ruimtes aanvoelen. Probeer een strategie die hier wordt gebruikt om waardevolle plekken te vinden voor het opbergen van essentiële zaken: Installeer kleine kubusvormige of rechthoekige planken voor open opslag.

Spullen en nog eens spullen

Je hebt spullen. En hoewel het misschien lijkt alsof er zelfs niet genoeg ruimte is voor alles in twee huizen, zullen deze geniale opslagideeën bewijzen dat de theorie verkeerd is. Met eenvoudige opslag tips van echte huiseigenaren en deskundige opslag tips van professionals, zult u nooit geloven hoeveel u in u huis kwijt kunt.

Opslagmogelijkheden voor alledaagse spullen

Kleine dingen maken een verschil voor je dagelijks leven. Bijvoorbeeld, dat je weet dat al je elektrische laders op één plek staan. Het afval is keurig gescheiden en gemakkelijk te dragen. Je sleutels zijn precies waar ze moeten zijn en je hoeft nooit om 6 uur 's ochtends naar een ontbrekende sok te zoeken. We hebben opslagoplossingen voor alle kleine spullen, zodat u gewoon verder kunt gaan met uw dag.

Slimme opslagruimte slaapkamer

Als je een piepkleine slaapkamer hebt en je hebt zo veel mogelijk naar opgeruimd, moet je misschien je opbergruimte aanpassen, zodat je niet alleen meer spullen kunt opbergen, maar ook comfortabeler kunt opbergen. Hier zijn enkele slimme manieren om meer opbergruimte in uw slaapkamer te plaatsen zonder dat het te krap wordt.