Betaalbare en unieke meubels

Als u, net als wij, geobsedeerd bent door meubels, zult u het leuk vinden wat u ziet. Betaalbare, stijlvolle ontwerpen gemaakt door enkele van de beste makers in de branche. Zoek en kies het mooiste meubilair.

designerhuiskamer

De weg naar een interieur
dat volledig bij u past

Hier vind je de meest bekende interieurtips die er zijn…. Bekijk deze slimme ontwerptips en zie hoe ze je kunnen inspireren!

woonkamer meubilair

Woonkamer meubels

slaapkamer meubilair

Slaapkamer meubels

Keuken meubels

eyecatcher

Eyecatcher

Kantoormeubels

hal meubels

Hal meubels

Onbewerkte meubels

spiegelmeubels

Gespiegelde meubels

meubels voor kleine ruimte

Meubels voor kleine ruimte

Dit is de kop

Terrasmeubels

badkamermeubels

Badkamermeubels

bar meubels

Bar meubels

Baby & Kindermeubels

meubilair spelletjeskamer

Meubilair spelletjeskamer

Meubels voor huisdieren

Meubels Kopen

Vind meubilair dat het beste bij u past.

Meubels

Als het aankomt op het inrichten van uw huis, is het vinden van het perfecte meubilair dat zowel stijlvol als functioneel is, een van de beste onderdelen van het bezitten van een huis. U kunt uw innerlijke interieurontwerper laten floreren door alle decoratiemogelijkheden, waarbij u kunt beslissen hoe u kleuren, patronen en materialen kunt mengen. Met een dergelijke verscheidenheid in woninginrichting, is het belangrijk om de verschillen tussen deze stijlen en materialen te kennen, zodat u kunt vinden wat het beste werkt voor u. Bijvoorbeeld, zal Victoriaanse meubels passen in uw ontwerp als u een levendige kamer wilt creëren met felle kleuren en contrasterende highlights? Of is het zinvoller om een helderder thema te gebruiken en gebruik te maken van strandmeubilair om uw doelen te bereiken? We zullen proberen om al deze details hier door te nemen, zodat u op weg kunt gaan naar de beste woninginrichting voor u.

Stijlen

Er zijn vele stijlen die u kunt gebruiken en combineren om de perfecte look te creëren die u wilt. Van traditioneel – tot moderne tot Victoriaanse woningmeubilair stijlen, het kan letterlijk in elke vorm of kleur komen. Dus hoe bepaalt u welke stijl het beste bij u past? Het komt erop neer hoe u uw huis wilt presenteren. Als u in de buurt van een strand woont en een strandstijl wilt hebben, kunt u kiezen voor strandmeubilair, dat zijn over het algemeen felgekleurde banken met lichtblauwe muren en gele accenten bevat.

Of als u een meer traditionele uitstraling wilt, passen Victoriaanse meubels misschien beter bij uw stijl. Dit meubeltype is meestal gemaakt van donker, massief hout en is voorzien van klassieke ontwerpen. U kunt Victoriaanse meubels mengen met donkere muren en verschillende gekleurde afwerkingen van hout om een compleet huiselijk ontwerp te hebben. Tot slot, moderne meubels is de meest recente stijl. Moderne meubels zijn voorzien van eenvoudige, strakke lijnen en worden meestal afgewerkt in zwart of wit om een minimalistische uitstraling te creëren.

Materialen

Tot slot moet u beslissen welk materiaal u het liefst gebruikt voor uw meubels. Elk materiaal heeft zijn eigen voordelen, variërend van duurzaam tot esthetisch ontwerp tot mobiliteit. Bijvoorbeeld, als u een salontafel wilt die zowel licht als gemakkelijk te verplaatsen is, is acrylmeubilair een fantastische optie omdat het beide kwaliteiten heeft. Metaal is een ander fantastisch materiaal omdat het lang meegaat en er zijn genoeg ontwerpmogelijkheden om uit te kiezen vanwege de populariteit van deze materialen. Met de combinatie van de glans en de veelzijdigheid waarmee het kan worden gevormd, is metaal een geweldige optie om ook eens naar te kijken. Uw materiaalkeuze is niet beperkt tot alleen acryl meubelen en metaal, u vindt hier op Ruineravesteyn.nl glas, marmer of hout in overvloed. Dus voel je vrij om te mixen en te matchen zoals je wilt om je kamer te ontwerpen zoals jij dat wilt.

Interieurideeen voor de woonkamer

Gebruik een opvallende stoel om een eyecatcher te creëren binnen uw ontwerp. Plaats een enkele stoel in een contrasterende kleur ten opzichte van de andere loungebanken, met een krachtige interpunctie in de door u gekozen accentkleur en met een opvallende afwerking van de ruimte. Of kies voor een unieke stoel die opvalt in het ontwerp, zoals een chaise longue.

designerhuiskamer

Designer huiskamer

Je brengt veel tijd door in je woonkamer, dus het moet er niet alleen mooi uitzien, maar ook functioneel en comfortabel zijn. Het combineren van alle drie de dingen kan lastig zijn, maar we hebben genoeg ideeën om u te inspireren. Heb je ook ideeën nodig voor andere gebieden? Onze slaapkamer- en badkamergalerijen maken u klaar voor een volledig make-over van uw huis!

Gratis make-over door verplaatsen meubelair

Als u uw meubels sinds de dag van uw verhuizing op dezelfde plek hebt staan, is het misschien tijd om ze om te wisselen. Probeer de bank naar een andere muur te verplaatsen of draai hem loodrecht om aparte zitgelegenheden te creëren. Het is een directe (en gratis) herontwerp!

Interieur idee & inspiratie

Van comfortabele zitplaatsen tot slimme opbergruimte, wij hebben alle meubels die u nodig heeft om uw eigen ruimte te creëren om te verzamelen. En we hebben ook veel woonruimte-ideeën om alles in elkaar te zetten.

Zitmeubelen en meer

Zitmeubelen kunnen zeer specifiek zijn voor de ruimte waarvoor u ontwerpt, maar door een mix van banken en stoelen te combineren en te experimenteren met plaatsing kan een dynamische, high-end look worden gecreëerd. Blader door deze 30 stijlvolle woonkamers om inspiratie op te doen voor een grote meubelopstelling.

Dit is wat je moet weten over decoreren

Ongeacht het type ruimte dat je inricht, is er niets belangrijker dan aandacht te besteden aan details. Hier delen we decoratieve tips uit onze archieven en tips van topontwerpers om u te helpen begrijpen wat goed design werkelijk betekent. Als u openstaat voor het beheersen van een paar basisprincipes en het op de proef stellen van uw creativiteit, zult u zeker genieten van een huis dat zowel comfortabel als stijlvol is.

Comfortabele inrichting

De woonkamer is de plek waar vrienden en familie samenkomen om een goede tijd door te brengen in een huis, dus is het belangrijk dat het goed ontworpen is. Van gestroomlijnde lofts tot aan met antiek gelaagde designprogramma's, deze in het oog springende leefruimtes barsten van de persoonlijkheid.

Jouw ideale stijl

Wij geloven niet in perfecte huizen. Wij geloven in huizen die een perfecte afspiegeling zijn van de mensen die binnen wonen. Waar alles er uitziet zoals u het wilt, werkt zoals u het nodig heeft en geeft u zich over het algemeen een goed gevoel - zonder dat het u een fortuin kost. Daarom hebben we deze sectie gevuld met een heleboel verschillende woonideeën, van ideeën voor woningdecoratie tot het organiseren van tips en inspiratie om uw huis groener te maken. Je hebt dus alles wat je nodig hebt om een ruimte te creëren die je graag naar huis roept.