Geef uw huis de liefde die het verdient

Er zijn een aantal kleine dingen die u kunt doen om uw huis op te knappen – verander oude handgrepen en knoppen met nieuwe, voeg sierpanelen toe aan uw keukenwanden, geef uw meubels een make-over met olie en beits, of maak het veiliger voor kinderen. Met een beetje extra liefde kunt u gemakkelijk van uw huis een beter huis maken.

klussen

Klussen was nog nooit zo makkelijk
Tips & Tricks

Klustips voor iedereen die met een klein budget het huis wil opknappen, of op zoek is naar een hele nieuwe vloer. Van keukens en badkamers tot milieuvriendelijke renovaties en woonideeën voor buiten, onze tips kunnen u helpen om van uw huis of appartement uw droomhuis te maken.

keukensanitair

Keukensanitair

Badkamersanitair

Vloeren

wastafels

Wastafels

Onderdelen

Apparatuur

verlichting

Verlichting

Deuren

Materialen & Benodigdheden

verwarming en koeling

Verwarming & Koeling

Behang

Vloertegels & Muurtegels

Alles om te Klussen

Er is geen betere tijd dan nu om te beginnen met de projecten die je voor ogen hebt gehad om je huis op te knappen. Of u nu geïnteresseerd bent in nieuwe bamboe vloeren of de kranen van uw badkamer wilt vervangen, wij hebben hier alles wat u nodig heeft voor uw huisverbetering! Shop in onze gereedschappen, apparaten, opslag!

 

Huis verbouwen? De complete gids

Deze stap-voor-stap handleiding behandelt alles wat u moet weten om een huis te renoveren, van het vinden en kopen van het project tot het updaten van het verwarmingssysteem en het verbeteren van de efficiëntie.

De weg naar een goede verbouwing

Als je hebt besloten om een doe-het-zelf renovatie aan te pakken, is de helft van de uitdaging nog maar net begonnen. Met een gedegen planning en voorbereiding kan uw huisrenovatie een financiële en persoonlijke triomf worden.

Keuken verbouwen? Lees eerst deze tips

Keukens blijven de populairste ruimtes in het huis om te renoveren. Het is een grote klus, zowel in termen van kosten en de hoeveelheid werk die wordt gedaan, dus voordat u een aannemer inhuurt gelijk begint met slopen, zijn er een aantal belangrijke punten waar je aan moet denken.

Keuken renovatie gids

Voor enthousiaste koks, doorgewinterde gastheren en drukke gezinnen is de keuken het centrum van het dagelijks leven en een plek waar zowel schoonheid als functie belangrijker zijn dan ooit.

Woonkamer verbouwen in stijl

Opnieuw inrichten is een prima manier om het uiterlijk van een ruimte op te frissen of om gedateerde elementen zoals isolatie en sanitair bij te werken. Variërend in omvang en moeilijkheidsgraad van het eenvoudigweg toevoegen van een nieuwe verflaag, tot het afbreken van de oude muren en het op peil brengen van de elektrische componenten, volgt een succesvolle kamerverbouwing enkele standaard stappen.

Wat zijn de kosten van een huiskamer verbouwing?

Of het nu een gereserveerde ruimte is om bij te praten met het gezin, televisie te kijken of te dineren, de woonkamer is een ruimte die verschillende doeleinden kan dienen. Er zijn veel dingen die u kunt doen om het uiterlijk en de functionaliteit van uw woonkamer op te vrolijken.

Badkamer toe aan vernieuwing?

Het is wel de moeite waard om uw badkamer in de huidige tijd te brengen. Het uitzoeken van een nieuwe badkamerindeling, de integratie van moderne badkamertegels en het maken van statements met indrukwekkende badkuipen is eenvoudig - met ons en met deze handige gids in het achterhoofd.

Gedateerde badkamer? Niet met deze tips

Of het nu gaat om een verlangen om trendy te zijn, bij te blijven met de nieuwste stijl, of omdat u zich plotseling realiseert dat uw badkamer een blik is in het design van vroeger, we ervaren uiteindelijk allemaal een sterke wens om onze badkamers te renoveren en te upgraden.