De leukste baby & kindermeubels

Met een kleintje in aantocht, kan het voorbereiden van de kinderkamer een spannende en dankbare taak zijn. Van babybedjes tot luiertafels, wij hebben alle benodigdheden om uw baby zich thuis te laten voelen – en om de verzorging ervan voor u een beetje makkelijker te maken.

Kinderkamer tips
Zodat jij je meer kunt richten op knuffeltijd

Uw huis moet u helpen om de speciale momenten die u met uw baby zult hebben optimaal te benutten. Daarom testen we al onze producten – van babymeubilair tot speelgoed – aan de strengste veiligheidsnormen ter wereld. Zo kunt u een beetje gemoedsrust hebben (al kunnen we u geen rust en stilte beloven).

Baby & Kleuter

Baby & Kleuter

kind

Kind

tiener

Tiener

Shop op tekenfilmfiguur

Baby, kind & tiener meubel aanbiedingen

Baby, kinder & Tienerkamers

Hier vindt u alles wat u nodig heeft voor de kinderkamer, van kindermeubilair tot buitenspeelhuisjes en schommelsets. We hebben alle basisvoorzieningen voor baby en kinderdecoratie, speelgoeddozen en opbergruimte, en alles wat je nodig hebt om Ruineravesteyn.nl je te laten helpen om je huis te kunnen inrichten. En als je een kind hebt of er een verwacht, dan heb je waarschijnlijk een paar babymeubels nodig om ervoor te zorgen dat je alles hebt wat je nodig hebt om voor je kinderen te zorgen. Als het gaat om het hebben van kinderen, zijn er altijd een paar standaard dingen die u geregeld wilt hebben of u nu kindermeubilair of meubels voor uw peuter nodig hebt. Deze dingen kunnen variëren van slaapkamer tot speelkamer tot zelfs kinderkamermeubilair.

Slaapkamermeubels

Als het gaat om het kiezen van kindermeubilair voor de slaapkamer van uw kind, zijn er altijd een paar dingen die u moet hebben. Het eerste belangrijke item is een bed voor uw kind om in te slapen. U wilt er ook zeker van zijn dat het de juiste maat voor hen is, daarom is een peuterbed of een kinderbedje een goede optie voor kleinere kinderen. Naast bedden moet je er ook voor zorgen dat je een kleutermeubel hebt dat een dressoir is dat werkt voor je kind. Ze hebben een plek nodig om hun kleren op te bergen, maar een dressoir kan ook een plek zijn om andere voorwerpen zoals speelgoed of spelletjes op te bergen! Dit zijn de minimumeisen voor de slaapkamer van een kind, maar als je deze items hebt geselecteerd, dan ben je op weg naar alles wat je kind nodig heeft op het gebied van kindermeubilair.

Meubels voor de speelkamer

Natuurlijk doen kinderen meer dan alleen maar slapen; als dat alles is wat ze deden, zou het een makkie zijn om ouder te zijn. Kinderen vinden het heerlijk om te spelen, en hoe meer ze spelen, hoe makkelijker het is om ze aan het eind van de dag naar bed te krijgen. Daarom wil je er zeker van zijn dat je een geweldige speelkamer hebt waar ze zich goed kunnen vermaken om druk bezig te blijven. Afhankelijk van de leeftijd van uw kind heeft u misschien wat speelse babymeubels nodig om ze bezig te houden, zoals knutselen of speelmatten. Voor jonge kinderen is alles wat kleurrijk is en hun aandacht op peil houdt terwijl ze motorische vaardigheden leren een fantastisch ding om te hebben. Als uw kinderen ouder zijn, moet u kijken naar kindermeubilair dat is bedoeld voor een ouder publiek, zoals een speeltent of speelhuisje waar ze binnen of buiten van kunnen genieten.

Meubels voor de babykamer

Als u een kind verwacht, heeft u waarschijnlijk een tijdje geen kindermeubilair nodig, maar heeft u wel degelijk behoefte aan een aantal kinderverzorgingsartikelen. Om te beginnen, een wieg of ledikant zijn essentiële kinderverzorgingsartikelen, omdat dit uw kind een slaapplaats geeft, zodat u gemakkelijk kunt rusten in de wetenschap dat ze veilig zijn in de slaapkamer. Een ander prachtig stuk kindermeubilair is een luiertafel, wat altijd handig is als er een rommelige situatie opduikt. Het hebben van een tafel met de spullen die nodig zijn om uw kind te verschonen, zal uw leven zo veel gemakkelijker maken. Dit zijn slechts de basisprincipes, maar dit is een mooie plek om te beginnen als je niet zeker weet wat de belangrijkste meubels voor je kind zijn.

Babymeubelsets

Als u een nieuw lid in de familie verwelkomt, zult u genieten van de nieuwste babymeubelcollecties en baby-inspiratie van Ruineravesteyn.nl. Met een assortiment van prachtig ontworpen kinderbedjes en bijpassende babymeubelen in een assortiment van stijlen, kleuren en afwerkingen, creëer je een mooie slaapkamer voor je pasgeboren kinderkamer.

Alles voor de babykamer

De kinderkamer klaarstomen voor een baby hoeft geen grote taak te zijn – doe het gewoon stap voor stap. Zodra u het belangrijkste kinderkamermeubilair gesorteerd heeft, begint u na te denken over loopstoeltjes. Leuke auto-ontwerpen zullen actieve peuters amuseren, terwijl felle kleuren hen aan het lachen maken.

Kinderkamer inrichten

Als u zich afvraagt waar u moet beginnen als het gaat om meubels voor uw kinderkamer, bent u niet de enige. Het kiezen van het beste meubilair en accessoires voor uw kleintjes vergt geduld, en u wilt meubels kiezen die met hen meegroeien door die kostbare eerste jaren.

Inspiratie en ideeën voor de kinderkamer

Van gezellige kinderkamers tot grote kinderkamers en slaapkamers voor tieners, wij hebben het kindermeubilair dat bij ons past. Vind veel ideeën voor kinderkamers om uit te kiezen - en zo veel manieren om het allemaal samen te stellen - u vindt zeker een look die uw kind (en het kind in u) zal verrassen.

Meubilair voor speelkamers

Wanneer kinderen opgroeien, kan uw huis beginnen te krimpen. Dit komt omdat ze meer speelgoed en spelletjes nodig hebben om zich te vermaken. Baby's zijn een beetje makkelijker om met minder bezig te houden, maar jonge kinderen hebben vaak een speciale ruimte nodig om wild te rennen en te spelen met het speelgoed waar ze van houden.

Voor grote fantasieën (en speelgoedcollecties)

Het is door te spelen dat kinderen zich ontwikkelen en leren. Daarom zijn al onze producten, van ons zachte speelgoed tot onze 3-7 jaar oude kindermeubels, ontworpen om hun fantasie te prikkelen en hen te helpen nieuwe dingen over de wereld te ontdekken. En kunt u daar een betere plek voor bedenken dan uw eigen huis?

Ideeen voor een tienerkamer

Hoe kieskeurig je tiener ook is, hij of zij zal zeker houden van een kamer die on-trend & comfortabel is. Denk aan: aangename roze tinten met knusse details en een coole wandgalerij, waardoor een moderne ruimte ideaal is voor studie, plezier en zoete dromen.

De kamer van je dromen

Van boekenwurmen tot schoonheidskoninginnen, de slaapkamer van je tiener moet een plek zijn om zichzelf te zijn, te ontspannen en verwoede essays te schrijven. Het draait allemaal om subtiele decoratie die een stijlstatement maakt. Onze tienerkamerideeën helpen je om dit te bereiken.